neljapäev, 20. juuni 2019

Ferraril tuleb Prantsusmaal oma potentsiaal ära kasutada

Täna, neljapäev oli Scuderia Ferrari meeskonna jaoks valmistumise päev eelolevaks Prantsusmaa võidusõiduks. Insenerid alustasid planeerimist reedesteks vabatreeninguteks ning jalutasid läbi koos mõlema piloodiga - Charles Leclerci ja Sebastian Vetteliga 5.842 kilomeetri pikkuse Paul Ricard raja.

Mõlemal piloodil olid meediasessioonid pärastlõunal. Sebastian Vettel avaldas heameelt uuesti rooli taha saamise üle: "Meil on mõned uued jupid autole, proovime paari asja," ütles sakslane. "Homne on meie jaoks väga tähtis. Rada ei ole päris sama mis eelmisel aastal, osa sektsioone on pinnatud ja sellel rajal on natuke kõike. Me loodame teha sammu edasi neis aspektides mis meie jaoks seni on olnud nõrgad kohad. Me teame, et meie masin on väga konkurentsivõimeline mis puudutab sirgeid, meil on puudu kurvidesse vajaliku haarduvust, seetõttu kaotame või võidame me sõltuvalt sellest millisel rajal parajasti oleme. Siin rajal on mõlemaid elemente, kaasa arvatud mõned kurvid mis võivad meie jaoks väga raskeks osutuda kuid meil on mõned uuendused mis peaks aitama sammu edasi teha ka neis kohtades."

Järgmine nägu Ferrari võistluskeskuses meediaga suhtlemas oli Charles Leclerc. Eile võttis ta osa heategevuslikust jalgpallimängust raja lähedal asuvas väikeses linnakeses nimega Bandola, selle ettevõtmisega mälestati Jules Bianchi. Monaco piloot on valmis pingutama väga kõvasti, et head tulemust saavutada juba seetõttu, et käesolev etapp leiab aset tema kodust Monte Carlost kõigest 200 kilomeetri kaugusel. "Kõik arvavad, et ma tunnen seda rada seetõttu, et elan sellele nii lähedal aga kui nüüd tõtt rääkida siis eelmisel aastal oli esimene kord mul sellel rajal olla," selgitas ta. "Tegelikult asub siit mitte väga kaugel Brignoles kardirada kus ma esimest korda võistlesin kardil, seetõttu on mul väga hea meel siin olla." Rääkides oma eesmärkidest sellel nädalavahetusel, Leclerc andis mõista, et ta sihib kõige kõrgemaid kohti. "Ma tahaksin olla kiireim kvalifikatsioonis aga kui see võimalik ei ole siis ma teen kõik endast oleneva, et olla võimalikult ees laupäeval. Sama kehtib ka pühapäeva kohta aga enne kõike seda tuleb meil vabatreeningutel aru saada kuidas meil oleks võimalik meie potensiaal maksimiseerida."

Esimesed kaks vabatreeningut on juba homme, reedel algusega 12:00 esimene ja algusega 16:00 teine vanatreening, vaata kogu nädalavahetuse ajakava siit.

Allikas: Ferraril tuleb Prantsusmaal oma potentsiaal ära kasutada

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar