kolmapäev, 19. juuni 2019

Wolff: Prantsusmaal on oodata kõva võitlust

Toto Wolff jagab mõtteid käesoleva vormel-1 hooaja 8. etapi kohta mis toimub Paul Ricardi ringrajal.

"Kanada etapp oli meie jaoks kui äratuskell. Pärast kuut esimest etappi kus meil oli väga hea vastupidavus, esines meil seekord mitmeid erinevaid probleeme nädalavahetuse jooksul, peaaegu kõik neist oli seotud meie enda loodud seadmetega - kütusesüsteemi probleem mis Valtteril tekkis esimesel vabatreeningul kuni pühapäeval, kell kuus hommikul tekkinud hüdraulika lekkeni Lewise masinal."

"Meie õnneks tekkisid need tehnilised probleemid kõik hetkel kui meil oli võimalik neid lahendada kuid me teame, et need oleksid võinud rikkuda terve meie nädalavahetuse ja otsustavaks said meie mehaanikute väga head oskused."

"Me ootame järjekordset kõva võitlust Prantsusmaal. Sealne ringrada omab teatud sarnasusi Montrealiga ja pikad sirged pakuvad väljakutseid meile."

"Erinevalt Kanadast on kurvide karakteristika seal aga palju suuremaid kiiruseid nõudev mis on kasuks meile. Me arvame, et suudame oma paremuse maksma panna."

"Osaks meie tugevustest mis eelmisel kolmel kuul olnud on terve meie tiim - rajal, Brackley-is ja Brixworth-is - seda kõrget taset mida me näidanud oleme seda peame säilitama ka Prantsusmaal."

Eeloleval nädalavahetusel on kavas Prantusmaa GP - vaata ajakava.

Allikas: Wolff: Prantsusmaal on oodata kõva võitlust

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar